Site-uri utile :  

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 


      Pe data de 24 august va avea loc cea de a patra ediţie de anul acesta a k-fanmeeting-ului. Anul acesta va fi organizat de Asociaţia Fanilor Coreei de Sud în România şi Asociația Culturală Româno-Coreeană Han Kibun.
Pentru unii e ceva obişnuit, iar pentru alţii e ceva cu totul nou. De azi, 11 februarie încep înscrierile pentru fan-cluburile care vor să participe la fan-meeting, cât şi pentru "Cover dance battle".

Pentru înscrierea fan-cluburilor:
Taxa pentru a înscrie un fan-club este de 50 de lei care va include stand-ul participant şi biletul unui membru.
Doritorii să trimită un e-mail pe adresa asociaţiei: afcsr@ymail.com cu datale fan-clubului şi numele reprezentantului.
Micul nostru concurs de dans va fi recunoscut de catre K-Pop Dance Cover Festival ca şi runda a doua a festivalului. AFCSR va trimite un material video cu echipa câştigătoare care va fi analizat de juriul festivalului şi dacă acesta îi aprobă atunci echipa va merge în Seul, Coreea de Sud pentru a participa la finală. Dacă K-Pop Dance Cover Festival nu-ţi sună cunoscut atunci intră aici: http://www.coverdance.org/ pentru mai multe detalii.

Regulile de anul acesta pentru "Cover dance battle":
1. Nu există minim sau maxim de membrii per formaţie.
2. Înscrierile se fac până în dată de 1 august a anului curent.
3. Colajul va avea cinci minute jumătate, care va fi format din: cinci minute in care vor fi melodii alese de voi, iar cele treizeci de secunde vă vor fi date de organizatori cu o melodie aleasă de ei, pe care voi trebuie să faceţi o coregrafie personală.
4. Melodia de 30 de secunde va fi trasă la sorţi de un membru al trupei începând cu data de 1 iunie, dupa regula primul venit, primul servit.

Inscrierea se face printr-un mail la adresa : afcsr@ymail.com impreuna cu numele trupei, numele real al fiecarui membru si link catre profilul de facebook.

NU SE ADMITE TAXĂ DE ÎNSCRIERE!!
Juriul va fi format din trei persoane.
Biletul de intrare va fi 10 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 


 Copyright © 2012 Asociaţia Fanilor Coreei de Sud România. All rights reserved .